Khamis, 1 Januari 2009

malam tahun baru

aktivititerakhir2008

31 Dis 2008 diakhiri dengan cabaran keatas diri sendiri. sebelum tu aku, suhaizam, faris, daus dan raja pergi Down Town K.L. Raja beli Jaket, Suhaizam beli kasut dan baju, Daus beli baju, Faris beli baju gak tp aku xbeli apa2 pun..huhu walaupun aku xbeli Raja beli Tedy Bear and hadiakan kat aku.huhuhuhu. lepastu balik Kolej tercinta ni. terus naik atas bumbung Baung. Tengok Bunga api dari situ. pertama kali tu naik bumbung Baung. mulanya aku xnak sbb takut. pastu terasa tercabar gak bila suhaizam berani naik. aku pun, himpun segenap kekuatan, buang segala ketakutan, tanam sebanyak mungkin keberanian dan dengan gagahnya aku berjaya gak naik ke bumbung Blok Baung tu. alangkan indahnya dan tenang ku rasa dengan angin malam yang menerpa tubuh ketika itu dapat ku lihat permandangan malam yang indah. banjaran malam yang disinari dengan kerdipan lampu. dapat ku lihat di serata tempat berkilaunya dengan letupan bunga api awal tahun. kalau xsilap 6 ke 7 tempat yang memancarkan bunga api. indah sekali kurasa. hehehehehe itu lah aktiviti terakhir aku untuk tahun 2008. terima kasih 2008 yg banyak meninggalkan kenangan. 2009! tunggu kehadiranku untuk mengisi lembaran mu dengan cerita ku..wahhhahahahahahaha....

4 ulasan:

imazaimi berkata...

best nyer dpt teddy bear! abg is..mana link diary hari2 abg is tu? =P

mINDRAs berkata...

ada. cuba klik kat tika tinta mula menari.

seksibunga berkata...

nok, add aku dalam blog ko k

mINDRAs berkata...

aku dah add ko la bunga